Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Μια ευχάριστη έκπληξη… (Ολυμπιακός Βόλου) (Μιχάλης ο έξω δεξιά)

Κάποιοι μπορεί να το περίμεναν, οι περισσότεροι όμως ούτε που μπορούσαν να φανταστούν ότι η ομάδα του Σάκη Τσιώλη θα έκανε ένα τόσο δυνατό ξεκίνημα.

Αν και νεοφώτιστη η ομάδα του Βόλου στα σαλόνια της Super League παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό σύνολο που διεκδικεί σε κάθε παιχνίδι, όχι ένα θετικό αποτέλεσμα αλλα την νίκη, τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Τα μεγάλα όμως συγχαρητήρια αξίζουν στον πολύ καλό και τολμηρό Σάκη Τσιώλη ο οποίος δεν διστάζει να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, πραγματικό ποδόσφαιρο και δεν θα διστάσω να πω, να διδάσκει το πώς πρέπει αν παίζεται το ποδόσφαιρο της παραγωγικής αντεπίθεσης χωρίς να πρεσβεύει το μοντέλο κατενάτσιο.



Χαρακτηριστικό παράδειγμα το παιχνίδι με την ΑΕΚ που προηγήθηκε η ομάδα του Βόλου και όταν η Ένωση έγινε καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε στην ισοφάριση, ο Έλληνας τεχνικός δεν φοβήθηκε να ρίξει στο παιχνίδι τον έμπειρο και ταχύτατο Μάριο Μπρέσκα, γνωστό από την θητεία του σε Πανιώνιο και Ανόρθωση, βγαίνοντας πολύ όμορφα στην κόντρα με γρήγορο ποδόσφαιρο και 4 παίκτες στην επίθεση με ένα εντυπωσιακό 4-2-4!!!



Η ομάδα του Βόλου όχι μόνο κατάφερε να φτάσει στην νίκη αλλά φιλοδώρησε με 3 γκολ την ΑΕΚ βάζοντας την σε περιπέτειες και κάνοντας το φίλαθλο κοινό αν παραμιλά!

Η συνέχεια για τον Ολυμπιακό Βόλου έπεται λαμπρή και δεν θα πρέπει αν μας φανεί παράξενο αν στο τέλος του πρώτου γύρου βρίσκεται σε τροχιά Ευρώπης πετώντας κάποιον από τους περσινούς «μεγάλους» εκτός 5άδας.

Εμπειρία, πίστη και σκληρή δουλειά λοιπόν το μυστικό της μέχρι τώρα επιτυχίας για τον Ολυμπιακό του Κάμπου και μένει να δούμε αν ο χρόνος θα τον δικαιώσει και θα μας δικαιώσει..

Μιχάλης, ο έξω δεξιά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου