Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΑΕΚ-ΞΑΝΘΗ 1-0: Άλλη μια αγχωτική νίκη (Αλ Καπελόνε)

 Η ΑΕΚ επικράτησε της Ξάνθης με 1-0 στο ΟΑΚΑ, αλλά μόνο ενθουσιασμό δεν προκάλεσε αυτή η εμφάνιση της ομάδας στους φίλους της. Αν και προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με το δυνατό σουτ του Λεονάρντο έξω από την περιοχή, δεν κατάφερε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα για να αποβάλλει το άγχος. 


Το πρώτο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στην «Ένωση», που είχε τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησε κάποιες φάσεις χωρίς να απειληθεί από την Ξάνθη. Στο δεύτερο μέρος όμως, εμφανίστηκαν τα.. γνωστά για την ΑΕΚ προβλήματα. Το υπέρ της σκορ έκανε τους παίκτες της ΑΕΚ να επαναπαυθούν, με αποτέλεσμα σε καμία στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου να μην κυνηγήσουν το 2ο γκολ. Έτσι, η Ξάνθη έκλεισε την «ένωση» στα καρέ της και προσπάθησε με μακρινά κυρίως σουτ να απειλήσει. Ωστόσο, δε μπόρεσε να φτιάξει κάποια κλασική ευκαιρία, ώστε να φτάσει στην ισοφάριση.


Κάπως έτσι, ο «Δικέφαλος» έφτασε στην δεύτερη νίκη του τη φετινή χρονιά, με τους οπαδούς της ομάδας να… γιουχάρουν τους παίκτες, μόλις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη! Κάτι το οποίο είναι απόλυτα δικαιολογημένο, αφού το θέαμα που προσέφερε η ΑΕΚ ήταν κάκιστο και με εμφανίσεις σαν τη χθεσινή δεν δείχνει να μαθαίνει από τα λάθη της! 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων 

AEK: Σάχα, Πατσατζόγλου, Λαγός, Μανωλάς, Δέλλας, Ντιόπ, Καφές, Λεονάρντο (74’ Γιάχιτς), Σκόκο, Μπερνς (46’Τζεμπούρ), Λυμπερόπουλος (61’Γκεντζόγλου)

ΞΑΝΘΗ: Γκσπούρνιγκ, Κομεσίδης, Βάλλας, Γκλέισον (74’ Μαρσελίνιο), Τζάγκι (58’ Σουάνης), Στρμπα, Μποάτεγκ, Βασιλακάκης (69’ Μπούγκα), Κατόνγκο, Στιούαρτ, Πόι
 
Αλ Καπελόνε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου