Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Παραμένει αήττητος (ΠΑΟΚ) (Μιχάλης ο έξω δεξιά)

Στην πρώτη θέση του ομίλου του (Europa league) φιγουράρει ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πλέον οδηγεί την κούρσα, με την τύχη να βρίσκεται στα χέρια του.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα και φαίνεται να έχει «άστρο» στην Ευρώπη, αφού ο ίδιος και η ομάδα του παραμένουν αήττητοι σε όλες τις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις.  

Σε όλα τα φετινά ματς, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δείχνουν από το πρώτο λεπτό διάθεση, πάθος και σιγουριά για ένα θετικό αποτέλεσμα. Με λίγα λόγια είναι τα αφεντικά στο γήπεδο.


Εκτός από το τρίποντο της νίκης, προέκυψε ένα ακόμα μεγάλο κέρδος για τον Παύλο Δερμιτζάκη και αυτό δεν ήταν άλλο από το Ζουέλα, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος και κέρδισε πολλές προσωπικές μονομαχίες απέναντί στο γνωστό σε όλους από τη θητεία του στον ΠΑΟ Άντε Ρουκάβινα, που αποτελούσε και τη μεγαλύτερη απειλή για την εστία του Κρέσιτς. Έτσι, ο προπονητής της Ντιναμό  αναγκάστηκε να τον αντικαταστήσει.

Ο «εκρηκτικός» Κρέσιτς ήταν αρκετά καλός, εμπνέει εμπιστοσύνη και δικαίως αγωνίζεται κάτω από τα δοκάρια.


Προβλήματα; Σίγουρα υπάρχουν, αφού το κέντρο του ΠΑΟΚ ξέρει μπάλα, αλλά είναι πολύ βαρύ με Πάμπλο Γκαρσία και Βλάνταν Ίβιτς.  Όμως επειδή στο ποδόσφαιρο δε μετρά η προσπάθεια αλλά το αποτέλεσμα, κανείς δε μπορεί να πει το παραμικρό μέχρι στιγμής, αφού στα όρια του δυνατού και τρέχουν και προσφέρουν, με το δεύτερο να συνεχίζει να σκοράρει, χαρίζοντας βαθμούς στο δικέφαλο του βορρά. 


Όσον αφορά το πρωτάθλημα της Super League, δε γνωρίζω αν ο ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει μια πορεία σαν την περσινή, παρόλο που ο Θοδωρής Ζαγοράκης υποσχέθηκε πρωτάθλημα στους φίλους της ομάδας. Κόντρα σε κλειστές άμυνες δυσκολεύεται και χάνει απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας, από νωρίς κιόλας. 

Κάθε επιτυχία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ευχόμαστε στο δικέφαλο και πολλά συγχαρητήρια του απονέμουμε για τη μέχρι τώρα του πορεία και προσφορά από βαθμολογικής πλευράς, την οποία η Ελλάδα έχει ανάγκη και όπου οι θεωρητικά ισχυρότεροι ελληνικοί σύλλογοι δεν τα κατάφεραν τόσο καλά μέχρι τώρα…

Μιχάλης, ο έξω δεξιά




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου