Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

love & football

Στα πλαίσια της χτεσινής μέρας οι ρεπόρτερΖ του μπλόγκ, με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας, σκαρφάλωσαν σε δέντρα, πήδηξαν μάντρες, έτρεξαν στις εθνικές οδούς, τσακώθηκαν με ντόμπερμαν και πορτιέρηδες με σκοπό να σας μεταφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες για την αγάπη στον χώρο του αθλητισμού. Επειδή, όπως ξέρουμε το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και αυτό φροντίζουν να μας το δείχνουν οι πρωταγωνιστές του ελληνικού πρωταθλήματος (μπέος, μαρινάκης, κούγιας, βαρδινογιάννης κτλ κτλ) που έχουν τις καλύτερες των σχέσεων μεταξύ τους, αποφασίσαμε να βρούμε και άλλους πρωταγωνιστές, που άλλα κάνουν, άλλα δείχνουν και άλλα εννοούν.

ζιζού – ματεράτσι… και αν αλλάξαμε λόγια βαριά, και αν σου έδωσα και μια κουτουλιά, και αν μου έβρισες την αδερφή, και αν τιμώ την αλγερινή μου καταγωγή. Ποιος έχει ανάγκη το μουντιάλ, ας καπνίσουμε μισό μισό ένα παλ-μαλ, γιορτή είναι η μπαλ.


ντέμης – big_mak… θα κάνω ντου βρε πονηρέ κοντέ, στα στέκια που συχνάζεις, σπίτι να είσαι στις 9, στις 10 σκεπασμένος στο κρεβάτι να διαβάζεις. Αγαπούλα…

ποιος μπορεί να κρατήσει
κακία σε τέτοια φατσούλα;;;
ενιαίος φορέας – τζίγγερ… τα μεγάλα μίση κρύβουν ένα μεγάλο πάθος. Ο τζίγγερ, υποσχέθηκε στα παιδιά του φορέα δωρεάν βενζίνη για τα αυτοκίνητα τους και πετρέλαιο στην μισή τιμή για τα νέα γραφεία τους. Μετά από αυτήν την χειρονομία, τα πανό των παιδιών γράφουν… «τρέξε τρέξε οδηγέ, για να τους περάσουμε, και άμα τους περάσουμε, εμείς θα σε κεράσουμε ούζο με μεζέ»

ακόμα μία προβοκάτσια...

μαρινάκης – πατέρας… μετά από κρουαζιέρα με το κότερο, αφού κατανάλωσαν 2 τάνκερ θαλασσινά ο καθένας, μαγειρεμένα από τον νικητή του master chef, αποφάσισαν να θυμηθούν τα παιδικά τους χρόνια και να σταματήσουν το ξεκατίνιασμα. Όπως τότε που παίζανε σαν ανέμελα παιδιά pro evolution soccer στο PS1 και τους άκουγε όλη η εκάλη, μιας και ο μαρινάκης έπαιρνε μουσαντένια πέναλντυ και ο οσφπ νικούσε με σκόρερ τον τζόλε.

πριν το τουρνουά pro

αλέφαντος – δούρος… δεν πήρε τηλέφωνο τελικά στην εκπομπή, όμως μια μέρα χτύπησε η πόρτα του σπιτιού του αλέφα, έχετε πακέτο του είπε ένα μοντέλο... το ανοίγει ο κυρ νίκος, σφυρίχτρα  και μια κάρτα κίτρινη βλέπει μέσα… τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε, η εκπομπή δεν θα προβληθεί, αφού η κόντρα εξυπηρετεί τους εκδότες των εφημερίδων και τους καναλάρχες, όμως, σύμφωνα με έγκυρες, αποκλειστικές πληροφορίες μας, είναι παρελθόν. Από τότε, τα λένε κάθε μέρα στο τηλέφωνο και ο αλέφας δεν έχει κανένα παράπονο.

παράπονα...


  • Αν έχει πέσει στην αντίληψη σας κάποια άλλη ιστορική συμφιλίωση, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, η αλήθεια πρέπει να διαδοθεί… αφήστε τα μίση…

1 σχόλιο: