Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Η ανθρώπινη θέληση.... (Μιχάλης, ο έξω δεξιά)

Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο χαβαλές, κόντρα μεταξύ των οπαδών, πολλά χρήματα και κοσμοπολίτικη ζωή με ακριβά αυτοκίνητα και όμορφες γυναίκες να μας απασχολούν κατά καιρούς.

Σίγουρα και όλα αυτά που προανέφερα έχουν την θέση τους στην αθλητική ειδησιογραφία όμως αυτή την φορά ήθελα να σας δείξω την άλλη πλευρά του αθλητισμού! Αυτή της ανθρώπινης θέλησης που ξεπερνάει κάθε όριο της φαντασίας!

Δεν έχω σκοπό να σας δείξω αυτά τα βίντεο για να δακρύσετε ούτε για να στεναχωρηθείτε αλλά για να χαρείτε και να γεμίσετε αισιοδοξία την καρδιά και την ψυχή σας!





Και επειδή εγώ θεωρώ και τον χορό αθλητισμό παρακολουθήστε και το επόμενο απόσπασμα και συγκρατήστε τα δάκρυά σας...



Ελπίζω να μας δώσουν δύναμη όλοι αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι για να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες της ζωής και να κυνηγάμε τα όνειρά μας...Αυτή η πατρίδα μας χρειάζεται ζωντανούς...

Μιχάλης, ο έξω δεξιά

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για το κείμενο.Μπράβο σου!Πρέπει να παραδειγματιζόμαστε όλοι από τέτοιους ανθρώπους.Ο αθλητισμός και δη ο ειδικός αθλητισμός δίνει στους ανθρώπους την ευκαιρία να αποδείξουν την προσωπική τους αξία,ξεπερνώντας με τη θέληση τους τις όποιες αντιξοότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά...έχεις απόλυτο δίκαιο! Ας πάρουμε ότι μπορούμε απο αυτούς τους ανθρώπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή