Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Δυο λόγια και προβλέψεις για την 21η αγωνιστική (Χρήστος ο Τοπορστινός)

Απ' όλα έχει ο μπαξές

Λίγες είναι οι στροφές που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος και η μάχη στην ουρά κυρίως καλά κρατεί. Για να δούμε τι έχουμε:

Αστ. Τρίπολης - Λάρισα

Θα προσπαθήσω να μιλήσω εντελώς αντικειμενικά να και θα το καταφέρω με δυσκολία. Ο Αστέρας θέλει τη νίκη γιατί αλλιώς χάθηκε. Αν το λένε αυτό οι Αρκάδες τι θα πρέπει να πουν οι Λαρισαίοι. Το παιχνίδι μυρίζει μπαρούτι και για τον λόγο αυτό η ΚΕΔ όρισε τον Μάνταλο, ο οποίος το κόβει στη μέση το καρπούζι. Δύσκολο το παιχνιδάκι. Αρκετές απουσίες οι φιλοξενούμενοι, λίγες οι γηπεδούχοι. Το βλέπω να πηγαίνει προς την έδρα.


Πανσερραϊκός - Ηρακλής

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο τρόπο για να ξεφύγει το παιχνίδι από την ισοπαλία. Αμφιβάλω αν θα δούμε φάση. Είναι δύο αρκετά καλές ομάδες όμως θα κοιτάξουν να καλύψουν πρώτα τα νότα τους και μετά οτιδήποτε άλλο. Δεν έχω να πω κάτι άλλο.


ΑΕΚ - Άρης

Ωχ ωχ ωχ. Το βλέπω να έρχεται. Λέτε να ξεμπουκώσει ο Άρης; Έχει την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Από την άλλη η ΑΕΚ μετά την πρόκριση με τον Παναθηναϊκό και την κακή εμφάνιση θέλει να κλείσει στόματα. Ωραίο το οβεράκι.


Εργοτέλης - Πανιώνιος

Ο Καραγεωργίου έκλεισε πέντε χρόνια στον πάγκο της ομάδας του. Πρωτόγνωρο για Έλληνα τεχνικό. Προσωπικά δεν βλέπω να του κάνουν κανένα δωράκι οι παίκτες του. Πιο πολύ για διπλό το βλέπω το ματσάκι με τον Μήτρογλου μετά το διάλλειμα τα περασμένης αγωνιστικής να παίρνει και πάλι το όπλο του.


Καβάλα - Κέρκυρα

Η, τίμια, Κέρκυρα πήγε στον Βόλο να διεκδικήσει την πρόκριση και ας την είχε χάσει επί της ουσίας από το πρώτο παιχνίδι. Κατάφερε να σταθεί τυχερή και να γλιτώσει τον διασυρμό και στο τέλος νίκησε κιόλας. Από την άλλη πλευρά η Καβάλα κάνει καλές εμφανίσεις και κυρίως στην έδρα της δύσκολα χάνει. Πιστεύω ότι ο άσος θα έρθει μάλλον εύκολα.


Ολυμπιακός - Ξάνθη

Μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο ο Ολυμπιακός θέλει επιστροφή στις νίκες για να διασκεδάσει τα κακώς κείμενα. Οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να πετύχουν γκολ και να δώσουν στον κόσμο τους να καταλάβει πως είναι ακόμα εδώ. Από την άλλη πλευρά πολύ δύσκολο το έργο για την Ξάνθη. Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες ζητάει αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη πράγμα που είναι «πακέτο».


Ολ. Βόλου - Ατρόμητος

Εδώ ίσως γίνει ενδιαφέρον ματσάκι. Ο Βόλος, όπως έγραψα και την περασμένη εβδομάδα, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτή την στιγμή. Είδα το παιχνίδι στο Κύπελλο και χάρηκα μπάλα. Από την άλλη ο Ατρόμητος άρχισε πάλι μια μίνι κοιλιά και τον βλέπω πολύ δύσκολα να γλιτώνει την ήττα.


ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής. Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ, με τον κόσμο στο πλευρό του, με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκριση επί του Ολυμπιακού δεν χάνει με τίποτα. Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός μοιάζει πιο τελειωμένος από ποτέ. Θα είναι η έδρα που θα τον επαναφέρει στο παιχνίδι του τίτλου, ή θα τον ρίξει μια και καλή στον γκρεμό;



Χρήστος ο Τοπορστινός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου