Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Π.Α.Ο.Κ. – Π.Α.Ο. 0-1 (Γιάννης, ο κουβάς)

Με πολύ κόπο κατάφερα να μαζέψω τα κομμάτια μου μετά τον αποκλεισμό της τετάρτης και είδα το ματς της τούμπας…
puzzle difficulty level 4
Η ομάδα δείχνει σημάδια ανάκαμψης, η νίκη ήρθε, 3 πόντοι ακόμα και πάμε με το μαχαίρι στα δόντια για τις επόμενες 9 αγωνιστικές. 

Επειδή πολύ κράξιμο έχουμε ρίξει στην ομάδα φέτος, πρέπει να παραδεχτούμε ότι στα ζόρικα δείχνει ότι τουλάχιστον έχει αυτό το ένστικτο αυτοσυντήρησης, οι ζιλμπέρτο κ κατσούρ πήραν μπρος… επειδή όμως μερικές συνήθειες δεν ξεχνιούνται, ο γκοβού παραμένει σε άλλο γήπεδο... και κάτι ακόμα για τον σπυρόπουλο, ρε διεθνή, με συμμετοχή στο μουντιάλ, νταμπλούχε, αφού  την κάνεις την καρατιά, τι διαμαρτύρεσαι για την δεύτερη κίτρινη; Ο ΠΑΟΚ, όταν μείναμε με 10 μας έκλεισε, ευτυχώς, για εμάς, ο άλεξ, τα δοκάρια και η τύχη (που μας χρωστούσε από την Τετάρτη) απέτρεψαν την μπάλα από το να πάει στο πλεκτό.



Η κίνηση του κόουτς να βάλει τον καραγκούνη στο 2ο ημίχρονο, να κρατήσει μπάλα, να κερδίσει φάουλ, να κάνει «τα δικά του» και να εκνευρίσει τον κόσμο άργησε 3 μέρες. Αναρωτιέμαι αν αυτός ο άνθρωπος ενημερώθηκε όταν ήρθε στην ελλάδα για το ρόστερ και το τι μπορεί να κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Ο κάρα, το κάνει αυτό το πράγμα όσο παίζει μπάλα (ναι, ο κάρα παίζει μπάλα και όχι ποδόσφαιρο), έχει καταφέρει να εκνευρίσει συμπαίκτες, αντιπάλους και τον δαλάι λάμα.
Zen
Παίρνει φάουλ, κάνει τούμπες, κρατάει μπάλα, ελέγχει ρυθμό και σουτάρει.  Τι άλλο ήθελε ο ΠΑΟ για να κρατήσει το 1-3… αλλαγή που δεν έγινε τότε, αλλά φαίνεται πως ο ζεσουάλδο, αν και δεν έχει πολύ βοήθεια, τουλάχιστον μελετάει και βγάζει άκρη μόνος του. Επίσης, επιτέλους κάτι φαίνεται να γίνεται και με τα στημένα.

Όσον αφορά το αν έχουμε ελπίδες για το πρωτάθλημα, προτιμώ να μην το σκέφτομαι… το ματς με την ΑΕΚ για το κύπελλο είναι πολύ κοντά και το σοκ ήταν πολύ μεγάλο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου