Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ήρθε καιρός για ανανέωση στην AC Milan! (Γιάννης ο κουβάς)


Με αφορμή τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουάριου της ομάδας του πιο ντούρου πρωθυπουργού στην ιστορία της ιταλίας (αν ξεχνάω κάποιον εξκιούζ μι) παίρνω το θάρρος να προτείνω παίκτες για να φορέσουν αυτή την ιστορική φανέλα. Μετά τον Φαν Μπόμελ ( γεννημένος στις 22 April 1977) και τον λεγκροτάλιε (γεννημένος στις 20 October 1976) πρέπει να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Καλοί οι παπασταθόπουλοι, οι εμμάνουελσον και λοιπά γατάκια, αλλά όλοι μέσα μας ξέρουμε ότι αν ο ποδοσφαιριστής δεν έχει ξεπεράσει τα 35 δεν είναι ώριμος για να παίξει στην συγκεκριμένη ομάδα. Οπότε ας στείλουμε τον σωκράτη στα τσικό, ας αφήσουμε τον ζλάταν να κάνει τα ρεπό του ινζάκι (έχε χάρη που ο πίπο τραυματίστηκε και χάνει την φετινή χρονιά, αλλιώς σιγά μην είχες την ευκαιρία να παίξεις).

Για το τέρμα προτείνω τον αντώνη νικοπολίδη. Έχει συνηθίσει στην πίεση του πρωταθλητισμού. Είναι πρωταθλητής ευρώπης και σαν ομορφόπαιδο θα γίνει εύκολα αποδεκτός στους τιφόζι. 
φλώρε τζόρτζ... δες μεσογειακή ομορφιά


Από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα:

γκάρι νέβιλ. Με πολλούς τίτλους στο νησί, συμμετοχές και κατάκτηση του Ch.L. (2 φορές!), έχοντας λάβει μέρος σε διεθνείς διοργανώσεις με το μόνιμο φαβορί που στέλνει κουβά τον κόσμο (αγγλία) πλέον είναι έτοιμος να ανέβει επίπεδο και να παίξει στην ιταλία. Δεν είναι τόσο όμορφος, όμως θα την βρει την άκρη του.

Νταμπίζας – Δέλλας. Ακόμα δύο πρωταθλητές ευρώπης, ο ένας βασικός της ομάδας μάλιστα. Όταν τελειώσουν τις υποχρεώσεις με τις ομάδες τους, ο ντάμπι να σώσει την λάρισσα και ο δέλλας να ξεμπερδέψει με τα play off ήρθε η ώρα να πάνε στο campionato. Εναλλακτική επιλογή ο ρονάλντο γκιάρο του άρη.

Ρομπέρτο κάρλος. Καιρός να επιστρέψει στο υψηλό επίπεδο, αρκετά με το κωλοβάρεμα στην τουρκία και βραζιλία. Ανανεωμένος, με φαρμακερό αριστερό πόδι (και γαμώ τα κλισέ) έτοιμος να πάρει τη φανέλα σπίτι του.

τον έχουμε στο σκάουτινγκ


3 Κεντρικά χαφ:

Γκατούζο και φαν μπόμελ. συνθέτουν δίδυμο απροσπέλαστο αδιάσπαστο που δεν αλλάζει εύκολα. Κοντά σε αυτούς ο αμπροζίνι έχει χρόνια ποιοτικού ποδοσφαίρου, όμως πιστεύω ότι ένας ζιλμπέρτο σίλβα ή ο πάμπλο γκαρσία αξίζουν την ευκαιρία τους. Έχουν αποδείξει, σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους που σέβονται τον εαυτό τους, ότι είναι απαραίτητα εργαλεία για τις ομάδες τους στο απαιτητικό ελληνικό πρωτάθλημα. Μετά από αυτό τι να πει κανείς; Μεταγραφές σίγουρες, υπογράφεις με κλειστά μάτια.

η μπάλα ή ο παίκτης!

Αριστερός και δεξιός επιθετικό-εξτρέμ:


Γκιγκς. Ακόμα ένας από την ομάδα του μάντσεστερ. Το ουαλικό άτι, το πουλέν του σερ Άλεξ, μπορεί να πάρει το ένα σπίτι τίτλους που έχει και να τους ρίξει στη θάλασσα χωρίς να κοιτάξει πίσω και να μετανιώσει… με την φανέλα των ροσονέρι θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει τους ίδιους και περισσότερους.

Μπέκαμ. Δεν θα πρωτοτυπήσω, πάλι από το θέατρο τον ονείρων θα διαλέξω παίκτη, ξέρει τον νέβιλ όσο λίγοι συμπαίκτες του, συνεργάστηκαν άψογα τότε, θα το ξανακάνουν στην μίλαν. Εξάλλου έχει ξαναπεράσει από τον σύλλογο για γκεστ εμφανίσεις και η προσαρμογή του θα είναι εύκολη. Είναι και η έδρα της μίλαν στην πόλη της μόδας, σηκωτό θα τον φέρει η βικτόρια.




Επιθετικός:


Μάρκο ντι Βάιο. Έτοιμος για να ανέβει κατηγορία και να παίξει με τους μεγάλους του πρωταθλήματος. Τα στατιστικά του φέτος στο σκοράρισμα το δικαιολογούν. Είχε επιχειρήσει παλιότερα με την juve αλλά δεν έπιασε (ήταν πολύ νέος τότε ντε!). Όμως η τύχη του χαμογελάει και η μίλαν πρέπει να τον χτυπήσει τώρα πριν να είναι αργά και τον προλάβουν άλλες ομάδες. 


Coach: δεν υπάρχει άλλος από τον σερ Άλεξ. Ποιό γατάκι θα συγκριθεί μαζί του; Έχει κανένας την παραμικρή αμφιβολία ότι έχει ακόμα πολλά κουτάκια τσίχλες να μασήσει;


Έφτασαν κοντά όμως δεν τα βρήκαμε στα λεφτά:
λέμαν, χίπια, ηλίας κώτσιος, γεωργέας, πατσατζόγλου, ανατολάκης (τον κέρδισε η πολιτική…), ζεβλάκοφ (αρχηγός της εθνικής πολωνίας… νικολακόπουλε είσαι αρρωστία), ραούλ, ριβάλντο (μας τον έφαγε η σάντος μέσα από τα χέρια μας), αριέλ ορτέγκα, σκόουλς (πόσους από την μαντσεστερ να πάρουμε;), κατσαμπής (θέλει να βοηθήσει τον ΗΡΑ και το σεβόμαστε).

  • Επίσης περιμένουμε να ψηθούν οι φαν νιστελρόι, κάρραγκερ, sotis kyrgiakos, καρντόσο, μπρέσκα, αγρίτης, σφακιανάκης και αναστασάκος.
  • Ροναλντίνιο, κάποια στιγμή θα τα ξαναπούμε, μην το παρακάνεις με τα πατατάκια…

    ποιόν κοροϊδεύεις τώρα;
    έτσι σε αγαπάμε!

















    Γιάννης, ο κουβάς

    5 σχόλια:

    1. Αχ, αχ, αχ!!! Θα σε μαλώσω! Είναι δυνατόν να μην αναφέρεις οτι χάλασε τελευταία στιγμή η μεταγραφή του Αλέκου Αλεξανδρή? Φυσικά και δικαιολογημένο το ενδιαφέρον την Μίλαν προς τον "παίχτη"!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. 11άδα χτυπάει ο αλέκος στην μίλαν, σφάλμα μεγάλο από μέρους μου...ελπίζω να μην έχω ξεχάσει κάποιον άλλον γιατί 8α αισθανθώ πολύ άσχημα :)

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Όλα καλά αλλά λείπουν 3! Ο μεγάλος "λύμπε", ο Γιαννάκης Γκούμας και ο αιώνιος έφηβος Ροζέ Μιλά!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Τώρα με τον Ροζέ Μιλά νομίζω οτι γίνεσαι λίγο υπερβολικός!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. προσπαθούμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο, όπως είναι φανερό από το κείμενο...μην το ρίχνετε προτείνοντας άμπαλους και πρώην ποδοσφαιριστές όπως, ο αγαπημένος κατά τα άλλα, Ροζέ - μπρούσκο, λευκό και ημίγλυκο κρασί- Μιλά (τα λέει καλά;):)

      ΑπάντησηΔιαγραφή