Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Αθλητισμός χωρίς δίχτυα.... (Μιχάλης, ο έξω δεξιά)

Υπήρξαν τόσα βράδια στην ζωή μας καταναλώνοντας άπειρη μπύρα και πίτσα ή ακόμα και πιτόγυρα περιμένοντας να δούμε ένα γκόλ! Ένα γκόλ!! Μα ήταν τόσα πολλά τα βράδια που μείναμε στην ευχαρίστηση που προσφέρει το φαγητό και το ποτό γιατί απο γκόλ τίποτα!
   

Και μικρά και μεγάλα παιδιά...

Μα...πείτε μου τώρα την αλήθεια, ποιός από εσάς δεν έχει βρεθεί σε μια ανάλογη περίπτωση? Αυτό όμως είναι που προσφέρει ο αθλητισμός του καναπέ φίλοι μου! Αυτή την προσμονή του πανηγυρισμού και βέβαια όχι ξεροσφύρι..Έλληνες είμαστε!



Ο πρόλογος όλης της κουβέντας όμως γίνεται περί των διχτύων διότι τι έχει να προσφέρει ο αθλητισμός αν δεν υπάρχουν δίχτυα? Τι έχει να προσφέρει αν δεν μπορείς να πανηγυρίσεις ένα γκόλ η έστω έναν πόντο? Πώς είναι δυνατόν να σου κάνει όρεξη να φας βλέποντας γκόλφ, στοίβο, άρση βαρών η ενόργανη και ρυθμική γυμναστική? Μια μεγάλη συγνώμη στον Πύρρο, τον Κάχι και τα άλλα παιδιά, τον Κώστα Κεντέρη, την Κατερίνα Θάνου που για εμάς είναι και θα είναι Ολυμπιονίκες όπως και στα χρυσά κορίτσια του Αν-Σάμπλ που μας έκαναν περίφανους. Συγνώμη σε όλους τους αντιφρονούντες μας όμως η υπομονή μου φτάνει μέχρι το τέννις...υπάρχει έστω και το φιλέ!


Ναί...φίλοι αναγνώστες! Άν μέχρι τώρα δεν το είχατε σκεφτεί ποτέ, κάντε το τώρα και θα δείτε ότι τα δίχτυα με την στρογγυλή θεά είναι που μας ντοπάρουν όλους εμάς τους βιτσιόζους καναπεδάκιδες θαυμαστές των αθλημάτων που προαναφέραμε!

Στο Νο 5) Το τέννις πού έχει να δώσει συγκινήσεις και ανοίγει και ελαφρώς την όρεξη αν πρίν δεν έχει φροντίσει η γυναίκα σου να σου την κόψει με την γκρίνια της... "Τί??? Θα βλέπεις και αυτό τώρα???? Δεν φτάνει που μας πρίζεις κάθε μέρα με το ποδόσφαιρο???? Σε βαρέθηκα!!!!!!!!! Άχρηστε!!!!!!"Πάντως Γουστάρουμε και θαυμάζουμε Μάρκο Μπαγδατή και Λένα Δανηιλίδου!
Την ανοίγει την όρεξη...

Στο Νο 4) Το βόλευ που έχει επίσης φιλέ και έχουμε και το καμάρι μας στο εν λόγω άθλημα που δεν είναι άλλος απο τον Ηρακλή ως άξιος εκπρόσωπος μας στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.

Στο Νο 3) Το πόλο φίλοι μου! Μπορεί να μην είναι ποδόσφαιρο αλλά έχει δύχτια, έχει δοκάρια, έχει τερματοφύλακα και φουνταριστό! Πολύ δυνατό για εναλακτικό άθλημα! Την τραβάει την πίτσα και τη μπύρα και αυτό!..Βέβαια....!
Μα...δεν είναι σαν γοργόνες? "Οι μπροστά εννοείται..."

Στο Νο 2) Το μπάκετ, όσο ποιό κοντά στα πλέι όφ βρίσκεται! Σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του λίγο δύσκολά αλλά καλή θέληση να υπάρχει.....Πάντως κάνει χλάτς το διχτάκι και αυτό είναι μια μικρή ηδονή!

Χλάτς...!


Στο Νο 1) Όπως πολύ καλά θα καταλάβατε...το ποδόσφαιρο! Και μπάλα και δίχτυα και γκόλ και απ' όλα! Σορός οι πίτσες και πύργος οι μπύρες στο τραπέζι! Εδώ μόνο η πεθερά θα μπορούσε να σας κόψει την όρεξη όταν θα θέλετε να καλέσετε τους φίλους σας στο σπίτι να δείτε μπάλα μια Κυριακή την εβδομάδα λέγοντας σας...."Άντε βρε άχρηστε πάρε το κορίτσι μου και πηγαίνετε καμιά βόλτα που την έχεις όλη μέρα μέσα να σου πλένει και να σου μαγειρεύει!!!! Εγώ για άλλα την είχα την κορούλα μου!!!!! Ανάθεμα την ώρα!!!!" Μπορεί βέβαια να είχατε βγεί με την σύζυγο 3 φορές μέσα στην εβδομάδα αλλά δεν έχει καμία σημασία γι' αυτήν...Όταν έχει μπάλα τι παθαίνουν αυτές οι γυναίκες δεν μπορώ να καταλάβω!! Γαμ*"#!!!!



Βέβαια μπορεί κάποια στιγμή να ξεφύγεις απο τον έλεγχο και να γράψεις μια σελίδα στην ιστορία!



Ένα καταλαβαίνω εγώ πάντως! Ποδόσφαιρο και γυναίκες δεν μπορούν να συνυπάρξουν πλην ελαχίστων περιπτώσεων...μία τέτοια περίπτωση ψάχνουμε κι εμείς...


Σε παντρεύομαι τώρα!

Μιχάλης, ο έξω δεξιά
 

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλό το άρθρο! Έξυπνο, αστείο και πρωτότυπο! Η μπάλα θα σε προδώσει κάποια φορά... θα σε δικαιώσει κάποια άλλη, σε αντίθεση με τη γυναίκα και την πεθερά που το πάει μονόπαντα το πράμα...

    Σωτήρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή