Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

Ταμπεραμέντο-Ταλέντο: 2-0 (Μιχάλης, ο έξω δεξιά)

Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που κατά καιρούς έχουν επισκεφτεί την χώρα μας και μας έχουν απασχολήσει περισσότερο με το ιδιαίτερο ταμπεραμέντο τους παρά με το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο! Βέβαια μπορεί να υπάρχουν και περιπτώσεις που να μας απασχολούν και τα δύο αυτά στοιχεία του εξίσου και μια τέτοια περίπτωση είναι ο Νέρι Καστίγιο!

Στο Νο 5) λοιπόν ο Νέρι Καστίγιο...Απολαύστε τον γιατί τα πολλά λόγια είναι φτώχεια!Μπορεί να μην καταλαβαίνουμε τι λέει άλλα να είστε σίγουροι, μία από τα ίδια!Σίγουρα με κάποια "Γαλλικά" θα τον στόλισε ο ΄Νέρι τον Παλάσιος!

Στο Νο 4) Ο Μπρούνο Τσιρίλο! Πολύ κλωτσιά αυτό το παιδί!Αυτό πρέπει να πόνεσε πολύ!Ε! ¨Εχει μια ιδιαίτερη επικοινωνία με τους φιλάθλους!

Στο Νο 3) Ο Γιώργος Καραγκούνης που φυσικά δίδαξε το τι θα πει να ξέρεις να πέφτεις! Έκανε την πτώση επιστήμη και δεν είναι αλεξιπτωτιστής φίλοι αναγνώστες ούτε καν καταδύτης...είναι ποδοσφαιριστής! Νομίζεις οτι αυτό το παλικάρι γεννήθηκε διαμαρτυρόμενος! Απολαύστε τον!Στο βίντεο που ακολουθεί έχουμε πληροφορίες χωρίς αυτές να μπορούν να διασταυρωθούν με ακρίβεια ότι πρωταγωνιστής είναι Ο Γιώργος Καραγκούνης!Στο επόμενο βίντεο θα παρακολουθήσετε μια ειδική προπόνηση που προέκυψε μετά το Euro 2004 και για την ύπαρξή του έδωσε τα φώτα του ο Γιώργος Καραγκούνης! Δείτε το!Στο Νο 2) Ο Κώστας Μήτρογλου "ο Πιστολέρο" που έχει απασχολήσει με τους ιδιαίτερους πανηγυρισμούς του!Στο επόμενο βίντεο δείτε τον πανηγυρισμό στο δεύτερο γκόλ του Μήτρογλου!


Και στο Νο 1) Ο Πατρίκ Ογκουνσότο! Δέν πρόκειται να πώ τίποτα! Απολαύστε τον!

Ευχαριστούμε όλους εσάς τους πρωταγωνιστές των γηπέδων! Αν δεν υπήρχατε εσείς, δεν θα υπήρχαμε εμείς!

Μιχάλης, ο έξω δεξιά

1 σχόλιο: