Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Μπορεί να καταφέρει πολλά (Χρήστος ο Τοπορστινός)

Ζητώντας μου ο φίλος και πατριώτης, Άρης, να συμμετέχω και  εγώ στην προσπάθεια που κάνει με την παρέα του μέσω αυτού το blog, δεν θα μπορούσα να αρνηθώ και μην βοηθήσω.

«Γράψε ότι θέλεις», μου είπε και με άφησε να επιλέξω. Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην γράψω για τον Αστέρα. Για μια ομάδα που στην αρχή όλοι είχαν ξεγραμμένη και που τις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει δείξει πως είναι έτοιμη να κάνει «ζημιές».

Σίγουρα οι μεταγραφικές κινήσεις δεν προκάλεσαν πανικό και σε συνδυασμό με τα τελευταία κακά αποτελέσματα στα φιλικά, ο Βαγγέλης Βλάχος, ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν κρύβω πως περίμενα ότι ο Έλληνας τεχνικός θα αποτελούσε παρελθόν εάν η ομάδα δεν είχε κάνει το διπλό στην Κρήτη.
 Ο Αστέρας φέτος επέλεξε έναν διαφορετικό προγραμματισμό σε σχέση με τις άλλες σεζόν. Έκανε προετοιμασία στην Τρίπολη και δεν κινήθηκε στην αγορά της Αργεντινής, όπως τις άλλες σεζόν που έφερνε τους Λατινοαμερικάνους με τα «καράβια». Παράλληλα, κατά την γνώμη μου, έκανε μια σπουδαία κίνηση φέροντας τον Ροτζέριο και πάλι πίσω. Ο Βραζιλιάνος έκανε εκπληκτική σεζόν με τον Ολυμπιακό Βόλου και ουσιαστικά ανέβασε την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα μαζί με τον «αρχιτέκτονα» Τσιώλη.
 Η φετινή σεζόν βρίσκει τους «κυανοκίτρινους» να έχουν σαν στόχο την παραμονή. Αυτό δείχνει να μπορεί να επιτευχθεί σχετικά εύκολα με βάση την εικόνα της ομάδας τις τρείς πρώτες αγωνιστικές. Ο Ροτζέριο είναι σίγουρα ο παίκτης που «μαγνητίζει» κάποιος, ο οποίος ρίχνει μια ματιά στο ρόστερ, όμως τι μπορεί να πει κανείς για τον νεαρό Φορτούνη, ειδικά μετά το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ;

Δεν ξέρω αν η χρονιά θα είναι επιτυχημένη για την ομάδα της Τρίπολης, όμως σίγουρα θα κάνει ακόμα πολλές «κηδείες».  

Χρήστος ο Τοπορστινός


1 σχόλιο:

  1. Ωχ αυτός εδώ κάτω γιατί μοιάζει επικίνδυνα στον Χρήστο; Τυχαίο..δεν νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή