Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Μια στο λάδι, δυο στο ξύδι, τρεις και στο λαδόξυδο! (Μιχάλης, ο έξω δεξιά)

Σε αυτή την 20η αγωνιστική δέσποζε το ματς που για πολλούς αποτελεί την μητέρα των μαχών τουλάχιστον στην Βόρεια Ελλάδα και δεν είναι άλλο από την αναμέτρηση μεταξύ ΑΡΗ και ΠΑΟΚ.


Βλέποντας το ματς ΑΡΗ-ΠΑΟΚ δεν μπόρεσα να καταλάβω για άλλη μια φορά βάση ποιότητας ποδοσφαίρου ποιός ο λόγος να δείς αυτό το παιχνίδι αν δεν είσαι φίλαθλος μιας εκ των δύο ομάδων!

Μιλάμε για ένα ματς πολύ κακό που δεν αποζημίωσε ούτε στο ελάχιστο αυτούς που το παρακολούθησαν. Παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησαν τα λάθη, 107 συνολικά, με 54 για τον ΑΡΗ και 53 για τον ΠΑΟΚ και αρκετά τα φάουλ με 24 για τον ΠΑΟΚ και 23 για τον ΑΡΗ. Κοινώς...μια από τα ίδια!



Οι μέν κυριάρχησαν οριακά σε κάποιον τομέα οι δε σε κάποιον άλλον όμως το ίδιο το ποδόσφαιρο έχασε σε όλους τους τομείς. Σε σούτ, σε γκόλ, σε θέαμα, ακόμα και σε πάθος!

Χαρακτηριστικό αυτού του παιχνιδιού οτι ο ΑΡΗΣ που είχε κακή κυκλοφορία και συνήθως δεν άλλαζε πάνω από 5 συνεχόμενες πάσες χωρίς να κάνει λάθος, τελείωσε το ματς με υπεροχή στην κατοχή της μπάλας που άγγιξε το 70-30!

Εντοπίσαμε τους "ποιό αδύναμους κρίκους" γαι τις 2 ομάδες και ποιο συγκεκριμένα:




Για τον ΠΑΟΚ οι παίχτες που κατά την γνώμη μου βοήθησαν λιγότερο ήταν ο Γκαρσία που δεν μοίρασε την μπάλα με ηρεμία και σιγουριά όπως συνήθως σε ένα σύστημα 4-2-1-3 που μετατρεπόταν σε 4-4-2 με τις οπισθοχωρήσεις και τις βοήθειες που προσέφερε αμυντικά ο Βιεϊρίνια αλλά ο Γκαρσία δεν βοηθούσε αμυντικά επίσης όπως συνήθως και άφηνε εκτεθειμένο τον Λίνο που ήταν ο δεύτερος χειρότερος παίχτης του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος δεν έκοβε δεν βοηθούσε επιθετικά και γενικά εκτέθηκε πάρα πολύ από τον πολύ καλό Χαβίτο.


Για τον ΑΡΗ μπόρεσα να εντοπίσω τον κατά την γνώμη μου πολύ κακό Κόκε που δεν κάνει ουσιαστικά πράγματα και δεν βοηθάει αφού ούτε σκοράρει, ούτε δημιουργεί! 2-3 θετικές ενέργειες είχε σε όλο το ματς και γενικά δεν φάνηκε. Ο δεύτερος χειρότερος για τον ΑΡΗ ήταν ο Τόχα που είχε πάρα πολλά λάθη στο κέντρο του γηπέδου σε ένα καθαρό 4-3-3. Δεν ηρέμησε το παιχνίδι του ΑΡΗ και συντέλεσε και αυτός στο να γίνει ίσως το χειρότερο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής.



Λέτε να παρακαλάει για μια καλή εμφάνιση?

Ίσως η γνώμη μου να διαφέρει σε κάποια κομμάτια από την κοινή γνώμη και να διαφοροποιείται σε κάποιους τομείς από τον "Αρη τον Τέρμα" με τον οποίον παρακολουθήσαμε μαζί το μάτς αλλά σε γενικές γραμμές το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι αντικειμενικό!

Υ.Γ. 1: Όπως και να έχει εμείς ήπιαμε το καφεδάκι μας και την μπυρίτσα μας στην συνέχεια, φάγαμε και τα τοστάκια μας και περάσαμε όμορφα το Κυριακάτικο απόγευμα μας!


Στην υγειά σας!

Υ.Γ. 2: Άν θέλετε φίλοι αναγνώστες να είστε χαλαροί και σίγουροι οτι θα ευχαριστηθείτε ένα Κυριακάτικο ποδοσφαιρικό απόγευμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ακολουθήστε την τακτική μας με μπυρίτσα και φαγητό!

Μιχάλης, ο έξω δεξιά

2 σχόλια:

  1. Παίδες εγω που ειδα το παιχνίδι και δεν ειμαι οπαδος ουτε του ΑΡΗ ουτε του ΠΑΟΚ εχω να πω οτι εχασα 1μιση ώρα τζαμπα και βερεσε απο τη ζωή μου και 2ευρώ για τον καφέ που συνόδευε αυτο το διάστημα.Ρωτώ τώρα το εξής: Πως μπορει να αισθάνεται ένας Αριανος που πηγε στο γήπεδο με την ελπίδα να δει εναν μαματο αγώνα,ξόδεψε (το λιγοτερο) 15ευρώ για εισητήριο,35ευρώ για πυροτεχνήματα,2,5ευρώ για ενα βρώμικο απο την καντινα,εφαγε 2ώρες να ψαχνει για πάρκινγκ στο Χαριλάου ή πήρε το αστικο(οπου κάνει την ίδια ώρα)για να δει τι? Kαλήτερα να βλέπαμε Τενερίφη-Χιρόνα που πέσαν και 6γκόλ. Το ''ντέρμπι''οπως και να χει ήταν απαράδεκτο και απο τις 2 πλευρές
    Φ.Ι.Σ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή