Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΟ μεσημεριανά? (Γιάννης, ο κουβάς)

Παρακολουθώντας τις τελευταίες μέρες το ρεπορτάζ του ΠΑΟ μπορεί να νιώσει κανείς ότι από κάπου θα ξεπεταχτεί ο ρεπόρτερ μπάκας του Σταρ ή η πετρούλα να μας κουνάει τα βυζιά της. Η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω είναι χειρότερη από σκυλάδικου που τσακώνονται τα πρώτα ονόματα.



Για τα αγωνιστικά νέα τι να πει κανείς? Η ομάδα παίζει σαν να έχει πάρει το πρωτάθλημα και πλέον όλα τα ματς είναι διαδικαστικά. Με τον πανιώνιο, που ήταν οριακός ο αγώνας, δεν μπορούσε να κάνει μια ενέργεια ώστε να πάει η μπάλα στον σισσέ. Το να βαφτίζουμε τις 2-3 φάσεις που κυνήγησε ο τζιμπρίλ ευκαιρίες και βελτίωση είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Συνδυασμένες ενέργειες δεν βγαίνουν και ο μήτρογλου μοιάζει με τον ιμπραήμοβιτς ανάμεσα στα στόππερ μας.
Όσον αφορά το ματς που έρχεται η ομάδα θα παραταχθεί χωρίς τον σπυρόπουλο, δηλαδή ίσως θυμηθούμε πως είναι να παίζει μια ομάδα με αριστερό μπακ, αλλά και για τον ιωαννίδη που θα είναι ο αντικαταστάτης του ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.

ο μήτρογλου ράπερ, yo bitch!

Ας επιστρέψουμε λίγο στο ξεκατίνιασμα. Ο Πατέρας φεύγει από πρόεδρος, ο Βγενό φεύγει γενικά, ο πατέρας φεύγει από το ΔΣ, οι γιαννακοπουλαίοι που τόσα χρόνια προσπαθούν να χωθούν στην ΠΑΕ έχουν την ευκαιρία τους να αναλάβουν την προεδρία όμως δεν κάνουν τίποτα. Οι βαρδινογιάννηδες θέλουν να φύγουν και να μην ξανασχοληθούν αλλά συνέχεια «οι κύκλοι τους» (τρομερή έκφραση αυτή… θέλω και εγώ να αποκτήσω κύκλους κάποια στιγμή) πετάνε τις σπόντες τους. Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, μεταγραφές δεν γίνονται -μην κοροϊδευόμαστε, δεν έχει και νόημα πλέον αφού στο πρωτάθλημα μας οι 7 πόντοι είναι πολλοί για να καλυφθούν σε 10 αγώνες – γιατί δεν υπάρχει σάλιο, όπως μας λένε.



Αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι η ομάδα έχει 5-6 παίκτες που μπορεί να βασιστεί: μπουμσόνγκ, σιμάο, λέτο, νίνη, χριστοδουλόπουλο και φυσικά τον σισέ. Κοντά σε αυτούς βάζω και τον βύντρα γιατί έχει αποδείξει ότι έχει κάκαλα και παρότι έχει ακούσει τα άπειρα όσο είναι στην ομάδα (και όχι άδικα) κατάφερε να είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες μας τα τελευταία χρόνια, να δίνει αυτό που μπορεί σε κάθε ματς και να τον γουστάρει ακόμα και αυτός ο τελευταίος που τον χριστοπανάγιζε. Από αυτούς ακούγεται ότι θα πουληθούν κάποιοι για να κάνουμε μεταγραφές το καλοκαίρι.

είσαι λατρεία!
Με τις παρούσες συνθήκες, έτσι και βάλει κάποιος την υπογραφή του για να πουληθεί ο σισέ (ο οποίος είναι ο μοναδικός λόγος να καυλώνει ο οπαδός του ΠΑΟ, ο μοναδικός λόγος να πάει γήπεδο και να υπομείνει το μαρτύριο αυτό) θα ήθελα να του θυμίσω μια παροιμία, την υπογραφή σου και το πουλί σου να προσέχεις που τα βάζεις.

Γιάννης, ο κουβάς 

PS1. Τώρα που ο ΟΣΦΠ έχει μαζέψει όλους τους επιθετικούς που μπορεί από ελλάδα, θα ήθελα να πληροφορήσω τον πρόεδρο του πως ο τόρρες είναι πλέον δυστυχισμένος στην λίβερπουλ…

3 σχόλια:

  1. Πιστεύω οτι ο Τόρες δεν χοράει στην ομάδα του Ολυμπιακού γιατι μην ξεχνάς οτι το καλοκαίρι γυρίζει ο Μήτρογλου που μέχρι τότε θα έχει βγεί δεύτερος(το πολύ τρίτος) σκόρερ στο πρωτάθλημα! Κατά τα άλλα καλά τα λές αλλά και ο Λέτο λουλού είναι! Δεν τα έβαζε τα ποδαράκια του με τον Κουμορτζί προχθές! Και είναι και ανούσιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για τον μήτρογλου πιστεύω πως αδικείται, χρυσό παπούτσι θα χτύπαγε άμα ο βαλβέρδε δεν έβαζε τα τσιράκια του... ίσως να τον τσίμπαγε η ρεάλ και να κρατούσε τον μπενζεμά για τα ψευτοκύπελλα και τα ματς με τις αλμερίες...

    ο λέτο είναι ανούσιος και καταστρέφει το παιχνίδι ουσίας που φτιάχνουν όλοι οι υπόλοιποι...

    μαύρα τα βλέπω τα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις χίλια δίκια! Θα μπορούσες να τα βλέπεις και πράσινα τα πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή