Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Αναπάντητα ερωτήματα υπάρχουν ακόμα! (Μιχάλης ο έξω δεξιά)

Όντας ανήσυχα πνεύματα αναζητάμε τις απαντήσεις στα μέχρι τώρα αναπάντητα ερωτήματα του Ελληνικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου.

Αναζητάμε τις λύσεις στους προβληματισμούς μας που προκύπτουν από την αγάπη μας για την απόλυτα στρογγυλή κουκλάρα που λέγεται μπάλα και προσπαθούμε να καταλάβουμε αν οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα η καταστάσεις είναι συμπτωματική ή αν έχει σχέση με την πραγματικότητα!


Περί τίνος ο λόγος θα αναρωτιέστε...Και ο νούμερο ένα λόγος περί του ποιός εκ των Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, Ζουέλα και του παλαιού μας γνώριμου Αγκάλι είναι ο "Έλληνας" Mr. Eko ???



Δεύτερον, ποιά εκ της σχολής μυστικών πρακτόρων του ΘΒ όπου φοίτησε και αποφοίτησε ο Θανάσης Βέγγος και εκ της σχολής Ελλήνων διαιτητών όπου επίσης φοίτησε και αποφοίτησε ο Τάσσος Κάκος είναι η ποιό πετυχημένη??? "Εδώ έχω να σχολιάσω πως η κύρια ομοιότητα των δύο είναι οι σωστές αποφάσεις που προκύπτουν από την οξυδέρκειά τους".







Τρίτον, πόσο τυχεροί θα πρέπει να αισθανόμαστε όλοι που έχουμε τέτοιους κυνηγούς ταλέντων στην υπέροχη Ελλάδα μας και δεν αφήνουν φύλλο να πέσει κάτω??? Πόσο μάλιστα τυχερά θα πρέπει να αισθάνονται τα νέα ταλεντάκια και ταλεντάρες που ούκ ολίγα υπάρχουν στις διάφορες ακαδημίες??? "Εδώ βέβαια θα πρέπει αν προσθέσω πως καταλαβαίνω οτι αν ο Πατέρας του μικρού ταλέντου δεν έχει και 10 χιλιαρικάκια ευρώπουλα να σπρώξει στον μάνατζερ πώς να παίξει μπάλα το καμάρι του? Πρέπει να ζήσει και αυτός!"

Δείτε τα παρακάτω βίντεο με ιδιαίτερη προσοχή με κάποια από τα επόμενα λαμπρά αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που φυσικά είχαν την πραγματική τύχη να μην γεννηθούν στην Ελλάδα και μεταξύ αυτών το νέο 10άρι της Μπαρτσελόνα που είναι ο 13χρονος Έλληνας Γιώργος Σπανουδάκης που είναι ο νέος Μέσσι χωρίς καμία υπερβολή!







Στην Ελλάδα δυστυχώς τα όμορφα ταλέντα, όμορφα καίγονται και όσα φεύγουν γλυτώνουν την φωτιά!

Άν βρείτε τις απαντήσεις στα αναπάντητα ερωτήματα που παραθέσαμε πέιτε τες και σε εμάς!

Μιχάλης, ο έξω δεξιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου