Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Όσιος Τζιμπρίλ (Μιχάλης ο έξω δεξιά)

Δέν τα πάω πολύ καλά με τις γιορτές και γι' αυτό ξεχνάω κάποιες φορές να ευχηθώ σε αγαπημένα μου πρόσωπα και συνεπώς δεν γνωρίζω με βεβαιότητα αν υπάρχει άγιος Μαυρίκιος αλλά σκουρόχρωμος άγιος υπάρχει τουλάχιστον στα ποδοσφαιρικά πλαίσια και λέγεται Τζιμπρίλ Σισέ.


Ο υπεραθλητής Γάλλος έχει την "μασιά" και βγάζει συνεχώς τα κάστανα από την φωτιά για τον μετριότατο φέτος Παναθηναϊκό, με 13 γκόλ στο πρωτάθλημα και 29 πέρυσι σε όλες τις διοργανώσεις.



Το ρεκόρ του Γάλλου ήταν τα 30 γκόλ που είχε πετύχει με την Οσέρ σε μία σεζόν και παραλίγο να το σπάσει στην πρώτη του χρονιά στους πράσινους αφού στην περασμένη χρονιά σημείωσε μόλις ένα λιγότερο και κατάφερε έτσι να γίνει μέσα σε λιγότερο από μιάμιση σεζόν ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού όλων των εποχών τηρουμένων των αναλογιών!


Ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει σημειώσει 38 γκόλ σε 40 αγώνες πρωταθλήματος και οι φοβερές και τρομερές του επιδόσεις έχουν ανοίξει την όρεξη σε αρκετούς Ευρωπαϊκούς συλλόγους με την Λίβερπουλ να έχει τον κύριο λόγο και όπως λένε κάποια δημοσιεύματα ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση του ύψους των 14 εκατομμυρίων ευρώ!

Τα ερωτήματα που προκύπτουν όμως είναι οτι αν ο Παναθηναϊκός παραχωρήσει τον Γάλλο ποιός θα πάρει την σκυτάλη στο σκοράριμα και θα τον τραβήξει από τα μαλλιά στην μεγάλη κούρσα που έχει να διανύσει όπως μέχρι τώρα έκανε ο Σισέ? Όσο δελεαστική και αν είναι η πρόταση, έχουν οι πράσινοι την πολυτέλεια να τον παραχωρήσουν? Μήπως κάτι τέτοιο θα σήμαινε το τέλος του φετινού Παναθηναϊκού?

Μιχάλης, ο έξω δεξιά




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου