Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ούτε ο μόλντερ δεν έχει απαντήσεις. (Γιάννης, ο κουβάς)


για την τιμή της φανέλας παίζουν στα ερασιτεχνικά

·         Όταν οι παίκτες δίνουν όρκο νίκης και τελικά το αποτέλεσμα είναι να χάσουν δεν θα έπρεπε να πραγματοποιήσουν μαζικό χαρακίρι;

το χαρακίρι χαρακίρι, αλλά τουλάχιστον φοράει κράνος

·         Η μεικτή κόσμου δεν θα έπρεπε να μαζεύεται πιο συχνά για να υπάρξει ομοιογένεια μεταξύ των παικτών; Το διαγαλαξιακό πρωτάθλημα πλησιάζει!

·         Οι φίλοι των Ronaldo και Zidane είναι μόνο ποδοσφαιριστές ή γενικά διάσημοι, μέχρι να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια με ομάδες δεν έκαναν με κανέναν παρέα. Ταυτόχρονα, είναι και πολύ φιλάνθρωποι!
από contra.gr για τον αγώνα με τον ΟΣΦΠ (πριν 3-4 χρόν): Περισσότερα διεθνή ονόματα αναμένεται να επιβεβαιωθούν τις ερχόμενες ημέρες. Ο πλήρης κατάλογος επιβεβαιωμένων ποδοσφαιριστών είναι ο ακόλουθος: Ζινεντίν Ζιντάν (Γαλλία), Ρονάλντο (Βραζιλία), Ντιντιέ Ντρογκμπά (Ακτή Ελεφαντοστού), Πέδρο Παουλέτα, Φερνάντο Κόουτο, Σα Πίντο, Λούις Μπόα Μόρτε και Μιγκέλ Νούνο Γκόμεζ (Πορτογαλία), Πάβελ Νέντβεντ (Τσεχία), Πιέρ Βαν Χόιντονκ, Ρόναλντ Ντε Μπουρ και Τζιο Βαν Μπρόνκχορστ (Ολλανδία), Γκεόργκε Ποπέσκου (Ρουμανία), Λουτσιάνο Ντα Σίλβα, Ουίλλιαμ και Σόνι Αντερσον (Βραζιλία), Ραούλ Αλμπιόλ (Ισπανία), Μαχμαντού Ντιαρά (Μαλί) και Σάμπρι Λαμουσί (Γαλλία) που θα παίξουν για την ομάδα Φίλων του Ρονάλντο και του Ζιντάν.

·         Η ελληνική παλλικαριά και ψυχή γιατί δεν λειτούργησε όταν ο ΠΑΟ αντιμετώπισε την μπαρτσελόνα ή οταν ο ΟΣΦΠ μάζευε 5άρες από την Μόλντε;

·         Επίσης, η ελληνική παλλικαρία μπολιάζει και στους παίκτες της ομάδας που δεν είναι έλληνες μόνο όταν παίζουμε με ομάδες του εξωτερικού και όταν παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα τους φεύγει; τρανταχτό παραδείγμα ο σαρριέγκι στο μιλάνο (ΠΑΟ–ΙΝΤΕΡ 0-1)

μια μέρα θα γίνω ο ήρωας του ΠΑΟ σε ματς με την ίντερ

·         Αν γίνει το ματς ομάδα φυλακισμένων Vs ομάδα δεσμοφυλάκων και κερδίσουν οι φυλακισμένοι θα υπάρχουν τα πρωτοσέλιδα:
α. «αποδώθηκε δικαιοσύνη» ή
β. «στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει δικαιοσύνη»

·         Αν δεν παίζουν μπάλα τα μπάτζετ γιατί θέλουν όλοι να κάνει η ομάδα τους ακριβές μεταγραφές;

·         Ποιός είναι ο φετινός νέος μέσσι και νέος μαραντόνα;
νέος μέσσι 2009, κέρδισε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και  καινούριο κούρεμα.

·         Πότε θα πέσει μέσα σε πρόβλεψη ο Πελέ;
ανάμεσα σε πολλές:
πελέ τι προβλέπεις για φέτος;
Η κυριαρχία της Αφρικής
Πρόβλεψη Πελέ: Ένα έθνος της Αφρικής θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο πριν από το 2002.
Αποτέλεσμα: Έχουμε φτάσει αισίως στο 2011 και καμία ομάδα από την Αφρική δεν έχει καταφέρει καν να προκριθεί στους 4.

Βραζιλία 2002
Πρόβλεψη Πελέ: Η Βραζιλία δεν θα περάσει καν από τη φάση τον ομίλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο. "Η Βραζιλία και ο Καφού δεν θα προκριθούν", είχε υποστηρίξει σχετικά ο Βραζιλιάνος.
Αποτέλεσμα: Η Βραζιλία όχι μόνο προκρίθηκε από τη φάση των ομίλων, αλλά κατέκτησε στο τέλος το Παγκόσμιο Κύπελλο.

το χταπόδι τα έλεγε καλά όμως, RIP.
Ο ξοφλημένος Ρονάλντο...
Πρόβλεψη Πελέ: Ο Ρονάλντο δεν θα παίξει ποτέ ξανά ποδόσφαιρο. Η καριέρα του τελείωσε. Είχε υποστηρίξει σχετικά ο Βραζιλιάνος, μετά το τραυματισμό του "φαινομένου" τον Φεβρουάριο του 2008, σε αγώνα της Μίλαν.
Αποτέλεσμα: Ο Ρονάλντο όχι μόνο επέστρεψε τον Μάρτιο του 2009 στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά μέτρησε στις πρώτες 14 συμμετοχές του 10 γκολ, οδηγώντας την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Παουλίστα. Μάλιστα, ήδη υπάρχουν οι σχετικές φήμες ότι δεν αποκλείεται να κληθεί και πάλι στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας!

Αργεντινή και Γαλλία 2002
Πρόβλεψη Πελέ: Η Αργεντινή και η Γαλλία θα φτάσουν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2002
Αποτέλεσμα: Αμφότερες οι ομάδες αποκλείστηκαν στον 1ο γύρο της διοργάνωσης, με την Γαλλία μάλιστα να μην καταφέρνει να σημειώσει ούτε γκολ στη φάση των ομίλων.

·         Όσοι παίρνουν τηλέφωνο στο ράδιο έχουν παίξει μπάλα και ξέρουν.


2 σχόλια:

  1. Ε... Γιόσου Σαριέγκι-respect!

    Εντάξει.. τσαφ κάνει. Αδύναμος είναι.. αργός είναι.. Ντρίμπλες τρώει ΑΛΛΑ η βάσκικη ηρωική ψυχή του πάντα δίνει το 100% (και ας είναι λίγο)

    Respect και σε όλους τους έχω-παίξει-μπάλα-και-ξέρω. Είναι τα καλύτερα παιδιά.

    Άρης ο Τέρμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μάλλον η βάσκικη ψυχή λειτουργεί μόνο στο εξωτερικό, στην ελλάδα την εμποδίζουν τα ελληνικά vibes να λειτουργήσει και μας έχει γεμίσει στην π@π@ριά ο βάσκος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή