Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Έχεις δίκαιο, δεν ξέρεις τι λές! (Μιχάλης, ο έξω δεξιά)

Ρωτάς τον Παοκτζή οπαδό για τους παίχτες του ΠΑΟΚ και σου λέει:

"Φίλε άσε! Πρώτος παίχτης αυτός ο Πάμπλο Γκαρσία"

Κάτι κουρασμένα παλικάρια...

"Έχεις δίκαιο, δεν ξέρεις τι λές" του απαντάς! Δές που είναι ο ΠΑΟΚ φέτος. Με το ζόρι μπήκε στα Πλέι Όφ. Του χρόνου θα μπορεί να στρίψει? Άλλαξε το ποδόσφαιρο φίλοι μου! Πλέον παίζεται με Γρήγορα Χάφ. Σε αυτή την εποχή ο Τσάρτας δεν θα έκανε καριέρα όση μπάλα και να ήξερε!

Τον ρωτάς για τον Χάβο και σου λέει:

"Φοβερή δουλειά το παλικάρι, τύφλα να έχει ο Σάντος"

"Έχεις δίκαιο, δεν ξέρεις τι λές" του απαντάς! Έχασε τα πάντα στα οποία συμμετείχε φέτος με μία μικρή εξαίρεση την καλή πορεία του στο Europa League. Όμως και πάλι, τι έμεινε στο τέλος? Πικρία στα χείλη των φίλων της ομάδας. Και...? Του χρόνου, τι?

Ξέρω γώ...ξέρω γώ, ντάξει!

Ρωτάς τον οπαδό του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ για την διοίκηση και σου λέει:

"Ζήτω η πολυμετοχηκότητα"

Ε! 'Εχεις δίκαιο ρε φίλε. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ! Αυτή η ιστορία κοντεύει να τινάξει την μπάνκα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ στον αέρα και θα αναγκαστούν να πουλήσουν Σισσέ, Λέτο και Νίνη του χρόνου για να σωθούν απο τα χρέη!



Ρωτάς τον Ολυμπιακτζή και σου λέει:

"Να μείνει ο Βαλβέρδε στο λιμάνι"

Έχεις δίκαιο, δεν ξέρεις τι λές! Να μείνει ο Βαλβέρδε? Αυτός με την πρώτη ευκαιρία θα φύγει για την Ισπανία με μια μέτρια πρόταση κι όλας! Και προς θεού ρε παιδιά, αυτός ο άνθρωπος έχει πετάξει στο καλάθι των αχρήστων τον παιχταρά που λέγεται Μήτρογλου  και το έχει αποδείξει οτι είναι παιχταράς και έχεις βάλει στο ψυγείο τον Φετφατζίδη! Πότε θα παίξει μπάλα το παλικαράκι? Βρίσκεται στην  στην ηλικία που ο Μέσσι κάνει όργια στην Μπαρτσελόνα! Πότε σε αυτό το μπουρδ*λο που λέγεται Ελληνικό πρωτάθλημα? Πότε?


Ρώταγες τόσα χρόνια τους πάντες για τη Ευρωπαϊκή Ένωση και σου έλεγαν:

-Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι καλή!

-Και γιατί είναι καλή?

-Γιατί μας κάνει καλά πράγματα!

Μου θυμίζει αυτό που σου λέει κάποιος μεγάλος άνθρωπος σε ηλικία οτι το κρεμμύδι κάνει καλό και πρέπει να το τρως και τον ρωτάς γιατί κάνει καλό και σε τί και σου ξαναλέει: Κάνει καλό, κάνει καλό! Με την διαφορά οτι το κρεμμύδι κάνει όντως καλό σε αντίθεση με την Ε.Ε.

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ ΡΕ! ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ! Καλή η Ε.Ε.? Καλό το Δ.Ν.Τ.? Δείτε που καταντήσαμε! Οι κοινωνικές σχέσεις είναι δούνε και λαβείν Κύριοι! Τί περιμένατε δηλαδή, μόνο να μας δίνουν? Κάποια στιγμή θα μας τα ζητούσαν πίσω διπλά ή ακόμα και να πληρώσουμε με τις ζωές μας τις ίδιες! Για να μην σας πω ακόμα καλύτερα για αυτούς οι ζωές μας! Εμείς όμως τι φταίμε που δεν είμαστε ακόμα ούτε 30 χρονών?



Πάμε καλά??? Τις ζωές μας για κάποιους μας τις χάρισε ο Θεός και για κάποιους άλλους η εξέλιξη της βιολογίας ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο διότι δεν είμαι επιστήμονας. Επιστήμονας όμως είναι ο Άρης, ο έξω δεξιά, ο οποίος μπορεί αν παρέμβει επιστημονικά και να μας διαφωτίσει. Το θέμα όμως φίλοι μου είναι οτι δεν ανήκουμε στους Κρατούντες! Δέν τους ανήκουν οι ζωές μας!

Ποδόσφαιρο και κοινωνία, γήπεδο και πολιτεία, ομάδα και οικογένεια είναι μερικές απο τις συναρτήσεις που δείχνουν τον σκεπτόμενο τρόπο του ανθρώπου και είναι πολλές φορές άμεσα συνδεδεμένα μεταξύ τους αλλά ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΧΟΡΤΟ ούτε στο ένα ούτε στο άλλο!

Απο την εποχή που η Λάρισα πήρε το πρωτάθλημα μέχρι το χθεσινό κλάμα του Κόκε και απο την εποχή που Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έλεγε οτι η Μακεδονία είναι Ελληνική μέχρι τις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέκου Αλαβάνου να χαρακτηρίζει την Μακεδονία μας "τίτλο για φέρετρο", όσες και αν είναι οι συγκηνήσεις και τα ψέμματα ένα έχω να σας πώ!  ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ THN ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ!









Ίσως το κείμενό μου να είναι κάπως ασύνδετο αλλά έτσι τα ένιωσα και τα είδα και έτσι σας τα μεταφέρω.

Και αν νομίζεται οτι με το να μην κάνουμε τίποτα θα γίνουν όλα μόνα τους και θα σωθεί η χώρα μας αλλά και ο πλανήτης μας τότε... ΈΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ!

Υ.Γ.: Η φράση αυτή "'Εχεις δίκαιο, δεν ξέρεις τι λές" είναι εμπνευσμένη απο τον φίλο Δημήτρη και τον ευχαριστώ που έγινε η αιτία να γράψω αυτό το κείμενο.

Μιχάλης, ο έξω δεξιά

4 σχόλια:

  1. Άστα να πάνε.Όσο για τον Ολυμπιακό έκτός όλων τον άλλων,ο Βαλβέρδε έχει φέρει την μισή Ισπανία στον Ολυμπιακό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιστήμονας εγώ;;; Σταμάτα... δεν ξέρεις τι λες! Γελάει ο κόσμος!

    Ωραίο κείμενο! Μπράβο!

    Το μόνο που θέλω να επισημάνω είναι ότι ο Μήτρογλου μια χαρά παίκτης είναι όταν είναι ισορροπημένος, αλλά με Μιραλάς και Τζιμπούρ δε χωρά στην ίδια ενδεκάδα. Ο "Φέτφα" είναι αδικημένος όντως.

    Άρης ο τέρμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλε μιχαλη εχεις δικιο δεν ξερεις τι λες σε σχεση με τον γκαρσια.αυτος ο παιχτης εχει παιξει μιλαν και ρεαλ.ομαδες μεγαθηρια.μονο τυχαιο δεν ειναι αυτο.τωρα αν αυτοι δεν ξερουν και ξερουμε εμεις ...εχεις δικιο δεν ξερεις τι λες.επισης συμφωνω οτι ειναι πολυ αργος παιχτης αλλα η ποιοτητα και η τεχνικη καταρτιση του ειναι απιστευτη.οσο για το ποδοσφαιρο οτι χρειαζεται γρηγορους μεσους κοιτα πιρλο τσαβι ινιεστα και θα δεις οτι δεν χαρακτηριζονται για την ταχυτητα τους.αυτο ακριβως τιποτα αλλο :)
    παναγιωτης ο CB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω να πώ σε όλους σας...Έχετε δίκαιο, δεν ξέρετε τι λέτε! Ούτε εγώ ξέρω! Κανείς δεν ξέρει! Αυτό είναι το νόημα φίλοι μου...οτι όλοι έχουν δίκαιο και όλοι άδικο! Ευχαριστώ πολύ τον φίλο μου τον Ύπνο για τα καλά του λόγια!

    Μιχάλης, ο έξω δεξιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή