Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ναι! αλλά και εσείς τότε...!!!

Όπως παρατηρήσατε και εσείς το μπλογκ έχει σαπίσει λίγο τον τελευταίο καιρό. Αυτό μάλλον συμβαίνει επειδή το πρωτάθλημα μας ουσιαστικά τελείωσε. Προσωπικά έχω ξενερώσει και αρκετά με τον τρόπο που συνέβει αυτό. Τονίζω πως δεν με πειράζει η ήττα, αλλά ο τρόπος!


Δυστυχώς, όσον αφορά το ποδόσφαιρο δεν ζούμε στην αγγλία, ώστε να είναι ανατρέψιμη μια διαφορά 10 βαθμών, ούτε αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε παραπάνω με το άθλημα όταν στον αγώνα μεταξύ των δύο πρωτοπόρων της λίγκας γίνονται αυτά που παρακολουθήσαμε από παίκτες, διαιτητές, παράγοντες και οπαδούς.

Για την ομάδα μου θέλω να πω 2-3 πράγματα.

·         Ανανεώση στον Βύντρα χτες.
·       
 
Σισσέ αν είναι να φύγεις, φύγε, όμως δεν είναι ανάγκη να μας το λες σε κάθε συνέντευξη σου. Είσαι παιχτούρα, σε θέλουμε για πάντα εδώ, έχεις τα δίκια σου που δεν θες να αγωνίζεσαι στο πρωτόγονο πρωτάθλημα μας κτλ.
·       
 
Σεϊταρίδη ασχολήσου με την F1 καλύτερα, θα ικανοποιείς και το πάθος για την ταχύτητα που έχεις, χωρίς να πληρώνεις κλήσεις. Τώρα που τραυματίστηκε ο κούμπιτσα χρειάζονται έναν οδηγό. Πάρε και τον τζίγκερ μαζί να σου μάθει τα κόλπα. Πάντως για δεξί μπακ που παίρνει τα λεφτά σου δεν.
·       
 
Μεγαλομέτοχοι – μικρομέτοχοι και λοιποί συγγενείς κλειστείτε σε ένα δωμάτιο και βρείτε τα ή μείνετε εκεί μέσα μέχρι να μείνει μόνο ένας.

και κάτι ακόμα για τον ΟΣΦΠ που δεν μπορώ να το κρατήσω μέσα μου.
·       
 
Τι πρέπει να γίνει για να μην αισθάνονται αδικημένοι; Συμφωνώ πως δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει κάνει καφρίλες, έχουμε κάνει και εμείς, έχουν κάνει και άλλοι, έχουν γίνει στο εξωτερικό, έχουν γίνει στο παρελθόν. Όμως δεν γίνεται αντί να συζητάμε για το τι έγινε τώρα να αναλλωνόμαστε σε σχολιασμό του τι έγινε παλιότερα, σε λίγο θα αρχίσουμε να μιλάμε για τον τρωικό πόλεμο και το αν η ελένη ήταν πουτάνα! 

PS. Μπαίνω σε φάση πτυχιακής. #%&@

4 σχόλια:

  1. Επειδή κι εγώ συμφωνώ με όλα αυτά που είπες, και αδικήθηκε ο ΠΑΟ στο ντέρμπι, και μαλακία του Μαρινάκη που τα σπίκαρε έτσι γαυρίστικα! Θα το πώ όμως...δεν μπορώ! Ο ΠΑΟ φέτος πήρε 2 μάτς με τον ΑΡΗ μέσα-έξω "γιαλαντζή" όπως λέμε και στο χωριό μου! Μούφα δηλαδή! Με πέτσινα πέναλτι! Στο ντέρμπι του περασμένου γύρου κέρδισε με ΟΦΣΑΙΝΤ γκόλ..πέναλτι και αποβολή! Στο μάτς με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ πήρε τον 1 βαθμό με μούφα πέναλτι! Με τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ προχθές τον έσπρωχνε η άιολική δύναμη και δεν ξέρω κι εγώ τι άλο! Πού έπρεπε να είναι βαθμολογικά ο ΠΑΟ? Μήπως 15 βαθμούς κάτω? Ε....πιστεύω κατάλαβες ποιός είμαι!
    Υ.Γ.: Καλή πτυχιακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιο Τρωικό πόλεμο; Νόμιζα ότι είχαμε φτάσει στους πρωτόπλαστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ ανώνυμος, νομιζω καταλαβα ποιος εισαι... :) σε καποια απο αυτα τα ματς που ειπες συμφωνω και ουτε εμενα μου αρεσει να παιρνω ετσι ποντους, ομως δεν γινεται να κοιταμε παντα πισω! δεν γινεται!απο καπου πρεπει να αρχισουμε να βλεπουμε μπροστα. το ματς στο καραισκακι για μενα ειναι οριακο γιατι οταν βρουν την ευκαιρια και οι δικοι μας οι καφροι θα προσπαθησουν να κανουν τα ιδια και χειροτερα...πρεπει να φτασουμε στο σημειο να ερχονται κυανοκρανοι στα ντερμπι για να δουμε οτι στραβα αρμενιζουμε εδω και πολυ καιρο;

    @κανθαρος, η ευα ηταν πουτανα η απλως ειχε ενα θεμα με τις απαγορευσεις; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΟΚ ΣΦΑΓΗ.. ΣΦΑΓΗ ΡΕ! ΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ! ΠΑΟΚ ΣΦΑΓΗ!2 ΑΠΟΒΟΛΕΣ! ΣΦΑΓΗ! ΠΑΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή