Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Χυλόπιτα είναι.....(Μιχάλης, ο έξω δεξιά)

Για τον ποδοσφαιριστή η μεγάλη του αγάπη και ο ατελείωτος έρωτας του είναι η μπάλα.

Μπορεί να μην έχει εξογκώματα αλλά είναι όλο καμπύλες.





Από την άλλη μεριά όμως, η πιο δυνατή "χυλόπιτα" για έναν ποδοσφαιριστή είναι το να τον τρώει ο πάγκος, πόσο μάλιστα όταν καταβάλει την κάθε δυνατή προσπάθεια με την παρουσία του στις προπονήσεις.

Η αναλογία της περίπτωσης αυτής σε σχέση με την αλήθεια που εμπεριέχει μια κατάσταση ερωτικής απογοήτευσης ενός "μικρού παιδιού" οποιασδήποτε ηλικίας, δεν είναι μικρή αν αναλογιστείται την αρνητική ψυχολογία που διακατέχει τον ποδοσφαιριστή αν δεν κάνει την δουλειά του-χόμπι του-αρρώστια του.

Φανταστείτε τον να κάθεται στον πάγκο και να αναλογίζεται..." εμένα δεν με παίζουνε ρε γαμώτο. Άντε να δούμε πότε θα παίξω μπάλα που έχω σαπίσει στον πάγκο" ακριβώς όπως κάνει ενα μικρό παιδί...Και ποιός είπε οτι ο άντρας δεν είναι πάντα ένα μικρό παιδί...?

Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που οι περισσότερες γυναίκες δεν καταλαβαίνουν τον λόγο που 22 άνθρωποι κυνηγάνε μια μπάλα και αυτό ξετρελαίνει πλήθη και λαούς ολόκληρους.

Αντ' αυτού οι γυναίκες αποκαλούν τους άντρες γουρούνια, μαλ*κες και άλλα διάφορα που δεν αρμόζουν σαν χαρακτηρισμοί σε μικρά παιδιά...Λίγη κατανόηση κυρίες μου....Σεβαστείτε την διαφορετικότητα...Άλλωστε το ίδιο δεν επιθυμείτε απο την πλευρά των αντρών  προς την δική σας όταν βλέπετε βιτρίνες με παπούτσια, τσάντες, ρούχα κ.λ.π. ή όταν σας πιάνουν τα νεύρα σας όταν έχετε τα..."γυναικολογικά" σας?

Αυτή είναι και η δική μου αγάπη φίλοι μου και αυτός είναι ο λόγος που γράφω σε αυτή την σελίδα. Δεν ξέρω αν είμαι περήφανος γι'αυτό αλλά είμαι σίγουρα χαρούμενος.

Θα σας πάω τώρα σε μία περίπτωση που σίγουρα για να με διαβάζεται θα έχετε βρεθεί περισσότερες απο μια φορές.

Την περίπτωση του παιχταρά που περιμένεις σαν φίλαθλος που είσαι να βγάλει μάτια και τελικά αυτός καταφέρνει με το που πιάσει ο χειμώνας να φορεθεί περισσότερο και απο τις γούνες Χουντάλας σε ανάλογη κολεξιόν Νίκος και Τάκης!


Ναί φίλοι μου, μιλάμε για τον παίχτη παλτό.

Δεν θέλω να αναφερθώ σε μεμονωμένα παραδείγματα γιατί θα ξεχάσω κάποιους και δε το επιθυμώ αυτό..Άλλωστε ο καθένας μας ξέρει πολύ καλά τις ανάλογες περιπτώσεις της δικής του ομάδας.

Η περίπτωση αυτή αφορά την ψυχολογία που έχει ο Έλληνας φίλαθλος, το πραγματικό θύμα της υπόθεσης, όταν πληρώνει το εισιτήριο 25 ευρώ ενώ η ανεργία έχει φτάσει στο 25% και βλέπει και το παλτό που τον περίμενε παιχταρά να σέρνεται και να μην κόβει ούτε με βαλέ.


Όλο αυτό δεν απέχει και πολύ απο μια αποτυχημένη σχέση με μία ονειρική γυναίκα που την περίμενες σαν την γυναίκα της ζωής σου, να έρθει και να συμπληρώσει τα κενά σου και τελικά σου βγαίνει βάσανο. Σαν να περιμένεις να τελειώσει το συμβόλαιο της ή να βρεθεί κάποιος χριστιανός να την πάρει απο εσένα και να πάρεις και κανένα φράγκο για να βγει η σεζόν!

Φανταστείτε όμως και τον Πρόεδρο της κάθε ΠΑΕ που του συμβαίνει αυτό και δίνει ένα σωρό λεφτά...Μόνο φανταστείτε τον..Εντάξει, αυτοί θα τα βγάλουν τα λεφτά στραβά-κουτσά όμως όπως και να το κάνουμε είναι ήττα.

Σε κάποιο απο τα επόμενα άρθρα μας θα παραθέσουμε αποκλειστικά παραδείγματα παιχτών-παλτών προσπαθώντας να θυμηθούμε όσα περισσότερα μπορούμε.

Με απέραντη αγάπη και εκτίμηση προς το κοινό και τους πρωταγωνιστές μας...

Μιχάλης, ο έξω δεξιά

5 σχόλια:

  1. Η τελευταία φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πραγματικά όλα τα λεφτά και σε ευχαριστούμε πολύ αλλά είναι και πολλά τα λεφτα για το θέαμα που παρακολουθούμε! ΠΑΕ συνετιστείτε γιατί δεν σας βλέπω καλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όταν η παιχτούρα είναι ντεφορμε τι γίνεται?
    προσωπικά θα τον άφηνα λίγο πάγκο να ξελαμπικάρει και σε ένα εύκολο ματς...τσουπ, 11αδα πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να του χρυσόσουμε λίγο το χάπι ε? Ας είναι και έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιχαλάρα θεε παρε την ΠΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή