Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Κάποιοι κλαίνε, κάποιοι γελάνε (Μιχάλης, ο έξω δεξιά)

Σαν πέρυσι τέτοιον καιρό ο Ολυμπιακός Βόλου πανηγύριζε την άνοδό του και ταυτόχρονα την είσοδό του στα σαλόνια της Super League.


Έναν χρόνο αργότερα φτάνοντας σε αυτήν ακριβώς την στιγμή ο Ολυμπιακός του κάμπου επικρατεί του περσινού νταμπλούχου Παναθηναικού με 3-2 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και πανηγυρίζει την είσοδό του στα "Πλέι οφ" και εξασφαλίζει μια θέση στην Ευρώπη.

Ποιός θα το φανταζόταν....Ίσως ούτε και οι ίδιοι οι παράγοντες του Βόλου. Ίσως ούτε και οι παίχτες της ομάδας. Σημασία έχει οτι ο Ολυμπιακός Βόλου έγραψε την δική του Ιστορία στο Ελληνικό πρωτάθλημα και έκανε πολλούς φίλους του ποδοσφαίρου να χαμογελάσουν ευχάριστα!


Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όμως έκανε και κάποιους να κλάψουν και ένας απο αυτούς είναι ο ΑΡΗΣ που αποκλείστηκε απο οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή προοπτική για την επερχόμενη σεζόν.

Παρόλο που η ομάδα του κάμπου δεν ξεκίνησε καλά με την ΑΕΚ στα πλέι οφ, στην συνέχεια με τον ΠΑΟΚ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο αλλά στάθηκε άτυχη καθώς δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε αλλά και κάποια λάθη σε προσωπικό επίπεδο της στέρησαν την νίκη.

Και όλα αυτά για να φτάσουμε στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ όπου επιτρέψτε μου να πώ οτι έχω να δώ τέτοιο ποιοτικό ποδόσφαιρο απο Ελληνική ομάδα πάρα πολύ καιρό.

Ήταν μια ομάδα που πίεζε απο το πρώτο λεπτό στα 2/3 του γηπέδου με πολύ τρέξιμο και ωραία ντουμπλαρίσματα στον χώρο του κέντρου κάνοντας τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ να φανεί κατώτερη ομάδα.

Για να τα πάρουμε αναλυτικά όμως:

Σανκαρέ-Σισσέ σημειώσατε άσσο! Ο Σενεγαλέζος ήταν συγκλονιστικός στο μαρκάρισμα του Γάλου Σούπερ Στάρ. Δεν τον άφησε να πάρει ούτε μια μονομαχία, δεν του επέτρεψε να πάρει μέτωπο στην εστία και να φανεί επικίνδυνος και τελικά κατάφερε να τον εκνευρίσει. Ο Γάλλος επιθετικός δεν φάνηκε καθόλου σε αυτό το ξεκάθαρο και πανέξυπνο μαν του μαν του Μάκη Κατσαβάκη.


Ο Ζαραδούκας στο μαρκάρισμα του Νίνη ήταν πάρα πολύ καλός και δεν άφησε τον δεξιό χαφ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ να κάνει καθόλου παιχνίδι καθώς είχε και τις βοήθειες απο τον Μόνχε που με πάρα πολύ τρέξιμο Ντουμπλάριζε πάνω στον Νίνη εξαιρετικά. Ο Ζαραδούκας όμως βοηθούσε αρκετά και στο επιθετικό κομμάτι χωρίς να αμελεί τα αμυντικά του καθήκοντα.
Ο Νίνης ήταν κακός στο ματς.

Στο μαρκάρισμα του Λέτο ήταν αυτός ο αιώνιος έφηβος, ο Μάριο Μπρέσκα που σχεδόν πάντα όταν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ αμυνόταν πήγαινε πάνω στον Λέτο και έκανε ποιό εύκολη την δουλειά του Σέλεζι. Και οι δυό τα πήγαν πολύ καλά.

Ο κορυφαίος όμως ποδοσφαιριστής ήταν ο Ηλίας Σολάκης που ήταν μέσα σε κάθε φάση και ήταν αυτός απο τον οποίο ξεκινούσε το πρέσινκγ. Χαρά στα χρόνια τους και στα κουράγια τους.

Και ο Μόνχε απο τα αριστερά και ο Μπρέσκα απο τα δεξιά συγκλίναν προς την εστία για να γίνει ακόμα ποιό επιθετικός ο ΒΟΛΟΣ.


Εξαιρετικό το σύνολο που παρουσίασε ο Μάκης Κατσαβάκης  και πρέπει να σημειωθεί οτι λείπει και ο κινητήριος μοχλός την ομάδας ο Ούμπιτες.


Απο τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ κατα την άποψη μου δεν ξεχώρισε κανένας. Όσο πάει και βουλιάζει.

Υ.Γ.1  Τον Φερέιρα δεν τον πάω καθόλου γιατί είναι κλάψας και φαίνεται και απο την φάτσα του. Είναι λίγος!

Υ.Γ.2 Τα είχα πεί για τον Ολυπιακό Βόλου εγώ.  http://diomiden.blogspot.com/2010/10/blog-post.html

 Μιχάλης, ο έξω δεξιά

5 σχόλια:

  1. Γιάννη, πές κι εσύ την άποψή σου! Περιμένω να πρεσβεύσεις αρκετούς ομοιδεάτες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φέτος ότι μπορούσε να πάει στραβά στον ΠΑΟ... πήγε στραβά.

    Αρχικά, έγινε τραγικός σχεδιασμός του φετινού ρόστερ.

    2 είναι οι μεγάλες πληγές. Το κέντρο της άμυνας και τα κεντρικά χαφ της ομάδας.

    •Στο κέντρο της άμυνας:

    Σαριέγκι και Καντέ δεν κάνουν με την καμία. Ο Μπουμσόγκ είναι απλά μέτριος. Που είναι το Χάμμερ οεο;;;

    •Στα κεντρικά χαφ:

    Κατσουράνης-Σίλβα-Καραγκούνης υπήρξαν τεράστιοι παίκτες αλλά πλέον δεν έχουν τρεξίματα. Και αμυντικό χαφ χωρίς τρεξίματα = πρώην αμυντικό χαφ. Αυτά φαίνονταν στο γήπεδο από πέρσι αλλά τότε οι κρίσεις γίνανε μόνο εκ του αποτελέσματος και μόνο βάσει βιογραφικών. Ο Σιμάο μπορούσε να γίνει μεγάλη παιχτούρα αλλά το κάψανε το παλικάρι.

    Εκτός αυτών:

    -Αν και η κίνηση με Γκοβού ήταν πολύ λογική, ο Γάλλος κατάντησε ανέκδοτο.

    -Ο Νίνης απογοήτευσε φέτος.

    -Ο Λέτο προσπαθεί ακόμα περισσότερο να μας πείσει ότι θα έπρεπε αντί για μπάλα να αρχίσει το μπαλέτο.

    -Ο Σπυρόπουλος είναι το ταλέντο που εμφάνισε τη μεγαλύτερη πτωτική πορεία μετά το Λαγό (τουλάχιστον αυτός είχε φοβερούς τραυματισμούς).

    Άρης ο Τέρμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέχασα να πω ότι ο Τζόρβας είναι μια έτσι.. μια γιουβέτσι φέτος και ο Λουίς Γκαρσία αγνώριστος.

    Μόνο ο Βύντρα και ο Σισσέ κάνουν καλή χρονιά.

    Άρης ο Τέρμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι να σχολιάσω, έχω ξενερώσει όπως και πολλές εκατομμύρια πράσινες καρδιές που περιμένουν τον αμπράμοβιτς...

    νομίζω ότι ήταν στραβό το κλίμα από πέρυσι το καλοκαίρι με τους τσακωμούς αμέσως μετά το νταμπλ, με τους κωνσταντόπουλους, τα μένω φεύγω, τα με πειράζουν τα μπινελίκια, τα λειτουργώ σαν το 30% και τις λοιπές παπαριές.

    επιπλέον, οι μεταγραφές που χρειάζονταν και τις υπολόγιζες πολύ (γκοβού και μπουμσόνγκ) δεν βγήκαν, κάψαμε το μοναδικό σκυλίσιο αμυντικό χαφ που έχουμε (σιμάο), ο νίνης δεν μπορεί φέτος... δεν θέλει και πολύ για να σε πάρει και από κάτω ψυχολογικά και μετά δεν την παλεύεις για μπάλα...

    σαν να τσαντίζεσαι στο pro, μετά δεν βάζεις ούτε πέναλντυ.

    γενικά συμφωνώ με την ανάλυση του άρη...

    Α! δεν το πιστεύω ότι θα το πω, αλλά φέτος ο σπυρόπουλος ήταν χειρότερος και από τον καράμπελα, δεν γίνονται αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άρη, όσο για τον σχεδιασμό θα σου πώ το εξής:

    Το ρόστερ της Μπράγκα φέτος ξέρεις ποιός το έφτιαξε???? Άσε θα σου πώ .... Ο Κάρλος Φρέιτας ο περσινός τεχνικός διευθηντής του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ! Γιάννη δίκαιο σε όλα σου δίνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή