Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Ήρθε ο Πίου...(Μιχάλης, ο έξω δεξιά)

Φίλοι και φίλες είναι αλήθεια! Ναι! Επιστρέψαμε για να δώσουμε την πραγματικότητα μέσα από τον δικό μας τρόπο για να βλέπουμε τα πράγματα.


Δοκιμάσαμε πολλές φανέλες στον μεγάλο Αφρικανό άσσο από την Ουγιενάμπη αλλά τα
πράσινα του πάνε περισσότερο.

Είναι γεγονός φίλοι αναγνώστες! Ήρθε ο Πίου! Ο Πίου έκλεισε στο τριφύλλι και μάλλον αποτελεί και το μεγαλύτερο όνομα από αυτά που μέχρι τώρα έχουν κλείσει στον Παναθηναϊκό.


'Α ρε ποδοσφαιρομάνα Ουγιενάμπη....! Έβγαλες το μαύρο το πιστόλι και γέμισε θύματα όλη η πόλη...! Αν τώρα ο πρόεδρος αποφασίσει να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και τον Αντωνίου τότε νομίζω οτι το πρωτάθλημα θα έχει κριθεί από τα αποδυτήρια.

Εντάξει, πέρα από την πλάκα, χρήματα δεν υπάρχουν αλλά ο φίλαθλος κόσμος δεν είναι χαζός για να τρώει οποιοδήποτε μεταγραφικό προϊόν του παρουσιάζουν ως ποδοσφαιρικό διαμάντι ή μαύρο πιστόλι ή σφεντόνα της ερήμου! Έλεος!!!


Μετά το EURO που η μεγάλη Ισπανία, παρότι δεν είναι η μεγαλύτερη συμπάθειά μου, καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες θα πονέσουν τα μάτια μας πάλι να βλέπουμε το δικό μας Ελληνικό πρωτάθλημα που τόσο αγαπάμε να μισούμε.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη μεριά κάνει φέτος ένα παιδομάζωμα πολλά υποσχόμενο αρκεί να μην το κάνει για να κλέψει αυτά τα παιδιά από τους αντιπάλους του και τους αφήσει να καούν όπως τόσα άλλα ταλαντούχα παιδιά σε αυτή την χώρα. Το αποδεικτικό παράδειγμα είναι η Εθνική κάτω των 19. Ας δοθούν σε αυτά τα παιδιά ευκαιρίες επιτέλους γιατί το έχουμε ξαναπεί οτι στην Ελλάδα τα όμορφα ταλέντα όμορφα καίγονται...

Μιχάλης, ο έξω δεξιά

1 σχόλιο: